Kosten energielabel bedrijfspand

Kosten energielabel bedrijfspand

De kosten van een energielabel voor uw bedrijfspand zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het oppervlak, aanwezigheid van bouwtekeningen en het aantal huisnummers van het pand. Ook heeft het aantal energielabels dat u in één keer aanvraagt invloed op de prijs. Zo profiteert u bij meerdere panden van portefeuille korting. Lees hieronder meer over de kosten van een energielabel voor bedrijven en welke factoren invloed hebben op de prijs.

Welke factoren hebben invloed op de kosten?

De prijs van een energielabel is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Deze factoren hebben namelijk invloed op de benodigde tijd voor een opname en het uitwerken van een energieadvies. Lees hieronder meer hierover!
Aantal vierkante meter
Het aantal vierkante meters van het bedrijfspand heeft invloed op de kosten voor het energielabel. Hoe groter het oppervlak van een bedrijfspand, des te meer tijd de opname en het uitwerken kost. Bij een groter bedrijfspand moet er meer worden opgemeten en meer verwerkt worden in het systeem van de RVO.

Aanwezigheid van bouwtekeningen
De aanwezigheid van bouwtekeningen bespaart ons veel tijd bij de opname van het pand en het uitwerken van het energielabel. De energielabel prijzen op onze website zijn gebaseerd op de aanname dat er bouwtekeningen aanwezig zijn. Doet u bij ons een aanvraag voor energielabel? Dan vragen wij ook altijd of er bouwtekeningen aanwezig zijn.

Aantal huisnummers
Energielabels van bedrijfspanden worden gekoppeld aan het kadaster. Daarmee ook aan het huisnummer van het pand. Wanneer een bedrijfspand uit meerdere huisnummers bestaat, betekent dit ook dat er meerdere energielabels nodig zijn. Ook als het één pand betreft.

Echter betekent dit niet dat we voor ieder huisnummer de prijs voor een energielabel rekenen. De opname kan namelijk in één keer gedaan worden, alleen bij het uitwerken moeten de extra labels afgemeld worden. De kosten per extra energielabel zijn vaak maar €50 excl BTW.

Wilt u de kosten voor meerdere panden weten? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Energielabel aanvragen voor uw bedrijfspand

Wilt u een energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Daarvoor kunt u gemakkelijk en snel online contact met ons opnemen. Na opname van uw bedrijfspand leveren wij uw energielabel binnen één week. Meer informatie? Bel 085 – 018 7477 om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen u graag.

Energielabel bedrijfspand aanvragen