Energielabel opvragen

Energielabel opvragen

Bent u van plan om uw bedrijfspand te verhuren of verkopen? En weet u niet zeker of uw pand beschikt over een geldig energielabel? Via deze website van de Rijksoverheid kan je eenvoudig en snel het energielabel opvragen door de adresgegevens van het pand in te vullen.

Geen energielabel? Voorkom een boete!

Op bovenstaande website van de Rijksoverheid vind u een database van alle geregistreerde energielabels van bedrijfspanden. Kan u het energielabel niet terugvinden op deze website? Dan is de kans groot dat uw bedrijfspand nog niet beschikt over een geldig energielabel.

Bij verhuur of verkoop van uw bedrijfspand is een geldig energielabel verplicht. Heeft u dus nog geen energielabel? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een energielabel bedrijfspand aan te vragen. Doe u dit niet? Dan riskeer u een hoge boete die kan oplopen tot duizenden euro’s. Wij zijn een gecertificeerd energieadvies bedrijf en registreren direct uw energielabel na opname bij het RVO. Door bij ons een energielabel voor uw bedrijfspand aan te vragen voldoet u direct aan de verplichting.

Energielabel bedrijfspand aanvragen

Heeft uw bedrijfspand nog geen geldig energielabel? Dan kunt u bij ons gemakkelijk en voordelig een energielabel aanvragen. Als de aanvraag bij ons ontvangen is nemen wij direct contact met u op en plannen wij direct een opname van uw pand. Na de inspectie door een van onze gecertificeerde EPA-adviseurs verwerken wij de gegevens tot een energielabel met adviesrapport. Deze ontvangt u al binnen één week!

Meteen een afspraak inplannen? Of heeft u vragen? Bel 085 – 018 7477 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen u graag.

Energielabel bedrijfspand aanvragen