Energielabel winkelpand aanvragen?

Snel en gemakkelijk geregeld

Selecteer uw oppervlakte*

Energielabels voor winkelpanden

Snel en gemakkelijk geregeld!

Aanvragen
Meer informatie

Wanneer heeft u als winkelpand eigenaar een energielabel nodig?

Bent u de eigenaar van een winkelpand? Dan heeft u een energielabel nodig bij het verhuren verkopen van uw pand. Het is verplicht om een energielabel te bezitten op het moment dat een winkelpand wordt verkocht of verhuurt. Dit geldt voor alle typen winkels. Een energielabel aanvragen kan gemakkelijk en snel in drie stappen, namelijk:

  1. Vraag (hierboven) een energielabel aan en maak een afspraak voor opname.
  2. Onze adviseur doet een opname van uw winkel
  3. Binnen één week ontvangt u het energielabel

Inspectie van het pand

Tijdens de inspectie van het pand door een van onze gecertificeerde adviseurs wordt er een opname gedaan om vervolgens het energielabel te bepalen. Er wordt onder andere gelet op de gevel, isolatie, manier van verwarmen en/of koelen en het glas. Ook meten we de oppervlakte van de verschillende ruimten in de winkel op. Geen paniek, tijdens het opmeten kunt u gewoon open blijven. Na de opname wordt het energielabel vastgesteld en vervolgens bij ons op kantoor uitgewerkt met speciale software. Binnen één week ontvangt u van ons het energielabel.

Is er controle op het hebben van een energielabel?

Ja zeker, sinds 2015 wordt er streng gecontroleerd op het hebben van een energielabel. Zowel bij verhuur als bij de verkoop wordt er gecontroleerd of er een geldig energielabel aanwezig is. Deze controle wordt uitgevoerd door het RVO. Wanneer u niet in bezig bent van een energielabel dan riskeert u een boete. Daarom is het verstandig om direct een energielabel voor uw winkelpand aan te vragen op onze website.

Energielabel winkelpand aanvragen

Wilt u direct een energielabel aanvragen voor uw winkel? Dan kunt u via onze website gemakkelijk en snel een energielabel aanvragen. Tijdens het aanvragen wordt een afspraak ingepland voor de opname van het pand. Na het bezoek van onze adviseur ontvangt u binnen één week het energielabel. Neem gerust contact met ons op per mail of door te bellen naar 085 – 018 7477.

Energielabel aanvragen

Klanten vertellen

“Makkelijk en snel geregeld via de website. Dik tevreden!”

“Snelle service en duidelijke procedure.”

“Een voordelige en betrouwbare partij.”

Liever persoonlijk advies?

Ma t/m vrij 09.00 – 18.00 uur
Binnen één uur antwoord
  • Energielabel binnen één week

  • Werkzaam door heel Nederland

  • Vaste prijzen

  • De laagste prijs garantie

Energielabel nodig voor uw pand?

Energielabel nodig?

Vraag nu uw energielabel aan
Direct aanvragen