Energielabel verlopen? Wat nu?

Sinds 2008 worden er energielabels uitgegeven voor gebouwen en bedrijfspanden. Het energielabel geeft aan hoe milieuvriendelijk, energiezuinig en energiebesparend het pand is. Maar hoelang is een energielabel geldig? En wat als die verlopen is? Wij vertellen het hieronder!

Nieuw energielabel aanvragen

Energielabels zijn 10 jaar geldig. Omdat ze voor het eerst in 2008 zijn uitgegeven zal het vanaf dit jaar voorkomen dat energielabels verlopen. Dat betekent dat het label niet meer geldig is. Bij ons kunt u terecht voor een nieuw energielabel, zo voorkomt u een boete voor het niet in bezit hebben van een verlopen en daardoor ongeldig energielabel. Wij beschikken over gecertificeerde adviseurs door heel het land. Wilt u uw energielabel vernieuwen? Vraag direct een energielabel aan via onze website.

Omdat er enorm veel veranderingen zijn geweest op het gebied van energielabels is het niet mogelijk om een energielabel te “vernieuwen”. Er dient een nieuwe aanvraag gedaan te worden voor een adviseur op locatie. Deze adviseur zal uw pand beoordelen en een nieuw energielabel afgeven.

Energielabel bedrijfspand aanvragen