Boete energielabel bedrijfspand

boete energielabel bedrijfspand

Heeft uw bedrijfspand of kantoorruimte nog geen energielabel? Dan is het verstandig om een energielabel aan te vragen. Wist je dat een energielabel verplicht is bij het verhuren of verkopen van uw pand? Op het moment dat er geen energielabel aanwezig is bij controle heeft u kans op een stevige boete.

Energielabel verplichting

Het bezitten van een energielabel is verplicht wanneer u uw bedrijfspand verkoopt of verhuurt. Eigenaren worden regelmatig gecontroleerd bij het verkopen en verhuren van bedrijfspanden op het hebben van een energielabel. Is deze niet aanwezig? Dan krijgt u een stevige boete. Voldoen aan de verplichting? Vraag direct een energielabel aan via onze website.

Boete voor geen energielabel

Een boete voor het niet in bezig hebben van een energielabel kan oplopen tot twintig duizend euro. U kan er dus maar beter voor zorgen dat u een energielabel voor uw bedrijfspand hebt. Een energielabel is 10 jaar geldig, eenmalig een energielabel aanvragen zorgt ervoor dat je de komende 10 jaar geen boete zal krijgen. Een energielabel aanvragen kan bij ons al vanaf €345, bekijk hier onze prijzen.

Energielabel bedrijfspand aanvragen