3 voordelen van een energielabel

3 voordelen van een energielabel

Het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijfspand brengt meerdere voordelen met zich mee voor u als verkoper of verhuurder. Maar ook de koper of huurder heeft er wat aan als het pand beschikt over een energielabel. Daarnaast is een energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van bedrijfspanden. Hieronder hebben wij de 3 belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

1. Voldoen aan de verplichting

Een energielabel voor uw bedrijfspand is verplicht. Dit is voor vele pandeigenaren dan ook de voornaamste reden om een energielabel aan te vragen. Bij ons kunt u een inspectie door onze gecertificeerde adviseur inplannen, om vervolgens een energielabel te ontvangen. Dit energielabel is 10 jaar geldig.

2. Inzicht energieprestatie

Wanneer u geïnteresseerd bent in een pand is het natuurlijk fijn als je weet wat de energieprestatie van het pand is. Ook voor eigenaar is het belangrijk om dit te weten, zo kunt u beter de marktwaarde schatten. Hoe beter het energielabel, hoe meer waarde. Met een energielabel krijgt u duidelijk inzicht in de energieprestaties van het pand in kwestie.

3. Besparen

Het energielabel wordt standaard geleverd met een energieadvies rapport. In dit rapport vindt u verbeterpunten om het pand energiezuiniger te maken. Wanneer u gaat investeren in energiebesparing, dan is het handig als u een lijst met geformuleerde verbeterpunten heeft. Opgesteld door onze deskundige en gediplomeerde adviseur.

Energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen?

Als gecertificeerd bedrijf zijn wij hét adres voor het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijfspand. Na het contact opnemen reageren wij binnen een uur om direct samen met u een afspraak in te plannen. Wilt u een energielabel aanvragen? Op deze pagina neemt u eenvoudig contact met ons op.

Energielabel bedrijfspand aanvragen